Tilaus- ja sopimusehdot

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu tuotteen yhteydessä.

Tilaus- ja sopimusehdot

Tuotteet / palvelut tilataan verkkosivujemme kautta. Tilauksesta tulee aina sähköpostivahvistus. Tilaaja hyväksyy tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa olevat tilaus- toimitus- ja peruutusehdot. Tilaaja ja palveluntarjoaja/toimittaja solmivat tilauksen yhteydessä asiakassuhteen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin antamista.

Palveluntarjoaja/toimittaja ei vastaa vahingoista, mikäli tilaaja on antanut virheellisiä tietoja tuotetta / palvelua tilatessa. Tilaajan tehtävä on huolehtia antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tuotteen / palvelun tilaaminen on sitovaa, huomioithan tämän tehdessäsi tilausta. Tuotteiden / palveluiden toimitus tapahtuu yhteisesti sovitun- tai tuotteen yhteydessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Palveluntarjoaja/toimittaja pidättää oikeuden pidempään toimitusaikaan mahdollisesti kolmansista osapuolista johtuvista syistä.

Tilaajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk peruutusoikeus mikäli palvelua ei ole käytetty. Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti info@jenniturku.com
Tilauksen voi peruuttaa 2 viikkoa (14pv) tilauksesta siinä tapauksessa, että palvelua ei ole käytetty.
Palvelutarjoaja/toimittaja pidättää oikeuden muutoksiin ja tai peruutuksiin ylivoimaisen esteen (Force Majeure) sattuessa.

Tuotteiden / palveluiden korvaaminen

Tilaajan ylivoimaisen esteen sattuessa (Force Majeure), ole yhteydessä kirjallisesti info@jenniturku.com.
Palveluntarjoajan/toimittajan ylivoimaisen esteen sattuessa (Force majeure) toimittaja voi siirtää tuotteen / palvelun toteutusaikataulua ilmoittamalla uuden ajan tilaajalle. Tuotteen / palvelun kokonaan hyvittämisestä tilaajalle keskustellaan tapauskohtaisesti.

Reklamaatiot

Reklamoidessa tuotteesta / palvelusta, tilaajan tulee olla aina kirjallisesti yhteydessä palveluntarjoajaan/toimittajaan osoitteessa info@jenniturku.com

Virhe tuotekuvauksessa tai hinnassa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotetta / palvelua mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Yleiset käyttö- ja sopimusehdot

Sivusto pidättää kaikki oikeudet sivustolla kuvattaviin tuotteisiin / palveluihin sekä palveluista julkaistavaan aineistoon.

Kulloinkin voimassa olevan ja soveltuvan lain sallimissa rajoissa Jenni Turku ei ole vastuussa tilaajan tekemistä ratkaisuista konsultoinnin tai valmennuksen suositusten pohjalta, ei välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Ei myöskään liikevoittojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka mahdollisesti johtuvat tuotteiden / palvelujen, käytöstä tai käytön estymisestä.

Palveluntarjoaja/toimittaja ei missään tapauksessa tai tilanteessa vastaa tilaajan henkilökohtaisista päätöksistäsi johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Toimittaja ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen / tuotteiden pohjalta tehtyjen tilaajan edustajien henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista. Tilaaja on itse vastuussa niistä tuloksista, jotka syntyvät toimittajan palveluiden tai suositusten perusteella. Tilaaja hyväksyy nämä sopimus- ja käyttöehdot tilaamalla tuotteen / palvelun toimittajalta. Mikäli tilaaja ei voi hyväksyä näitä ehtoja ei tuotetta / palvelua tule tilata ja asiakassuhdetta solmia.

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtojamme. Tilaajan on aina ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin sekä yleisiin käyttö- ja sopimusehtoihin. 

Käyttämällä, katsomalla, kuuntelemalla tätä verkkosivustoa tai jotain, joka on asetettu saataville tällä verkkosivustolla tai sen kautta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, ohjelmat, tuotteet, palvelut, videot, webinaarit, blogikirjoitukset, uutiskirjeet, sosiaalinen media ja/tai muut tiedonannot, kaikki sovellettavat säännökset, (yhteisessä nimessä ”verkkosivut”), olet hyväksynyt kaikki tämän vastuuvapauslausekkeen osat. Jos et hyväksy alla olevaa vastuuvapauslauseketta, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Sivusto on vain koulutus-, valmennus ja tiedoitustarkoituksiin

Verkkosivustossa tai sen kautta tarjottavat tiedot ovat vain koulutuksellisia ja tiedotustarkoituksia varten ja ainoastaan itsetyöskentelyn työkaluna omaan käyttöön.

Sivusto ei tarjoa lääketieteellistä, mielenterveydellistä eikä uskonnollista neuvontaa

En ole, enkä pidä itseäni lääkärinä, sairaanhoitajana, lääkärin avustajana tai muuna lääketieteellisenä ammatinharjoittajana , rekisteröitynä ravinto- tai ravitsemusterapeuttina tai seurakunnan työntekijänä. Henkisenä- ja hyvinvoinnin valmentajana en tarjoa terveydenhoitoa, lääketieteellisiä tai ravitsemushoitopalveluja tai yritä diagnosoida, hoitaa, estää tai parantaa fyysistä, psyykkistä tai emotionaalista ongelmaa, sairautta tai tilannetta. Tiedot, jotka on annettu verkkosivustollani,  terveys, hyvinvointi, harjoittelu, ihmissuhteet, liiketoiminta, uraohjaus, raha-asiat tai jokin muu elämän näkökohta ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärisi tai mielenterveystyön tarjoamaa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Hyväksyt ja tunnustat, etten tarjoa millään tavoin lääketieteellistä neuvontaa, mielenterveysneuvontaa tai uskonnollista neuvontaa. Keskustele aina oma lääketieteellisen palveluntarjoajasi ja/tai mielenterveyspalveluntarjoajasi kanssa kysymyksistä, jotka liittyvät kysymyksiin tai huolenaiheisiin, jotka koskevat terveyttäsi tai lääkkeitä, yrttejä tai lisäravinteita, joita käytät ennen kuin toteutat mitään suosituksia tai ehdotuksia verkkosivustoltamme. Seuraa oman lääkärin neuvoja. Älä viivästytä lääketieteellistä neuvontaa, koska olet lukenut tätä sivustoa. Älä aloita tai lopeta lääkkeiden ottamista ilman yhteyttä omaan lääketieteelliseen neuvojaan tai mielenterveystyöntekijään. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on lääketieteellinen tai mielenterveysongelma, ota yhteyttä omaan lääketieteelliseen palveluntarjoajaan tai mielenterveystyöntekijään välittömästi. Elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut tällä verkkosivustolla olevia tietoja.

Sivusto ei tarjoa oikeudellista tai taloudellista neuvontaa

En ole asianajaja, kirjanpitäjä tai taloudellinen neuvonantaja, enkä pidä itseäni sellaisena. Verkkosivustolla ei ole tarkoitus korvata laillisia tai taloudellisia neuvoja, joita voi antaa oma asianajaja, kirjanpitäjä ja/tai taloudellinen neuvonantaja. Vaikka sinulle on annettu tietoja, en ole vastuussa virheistä tai laiminlyönneistä, enkä ota minkäänlaista vastuuta mistään menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle voi aiheutua. Sinua neuvotaan ottamaan yhteyttä omaan kirjanpitäjään, asianajajaan tai taloudelliseen neuvonantajaan kaikissa kysymyksissä ja huolenaiheissa, jotka koskevat omia tulojasi ja veroja, jotka liittyvät erityiseen taloudelliseen ja/tai oikeudelliseen tilanteeseesi. Hyväksyt, että verkkosivustollamme olevat tiedot eivät ole lainopillisia tai taloudellisia neuvoja.

Oma henkilökohtainen vastuu

Ymmärrät, että osallistut vapaaehtoisesti verkkosivustollamme ja olet yksin ja henkilökohtaisesti vastuussa valinnoistasi, toimistasi ja tuloksistasi nyt ja tulevaisuudessa. Hyväksyt kaiken vastuun käyttämästäsi tai käyttämättömästä kaikista tämän sivuston  tai sen kautta toimitetuista tiedoista, ja sitoudut käyttämään omaa harkintaa ja asianmukaista huolellisuutta, ennen kuin otat verkkosivustollamme olevan idean, ehdotuksen tai suosituksen käyttöön elämääsi, perheeseesi tai liiketoimintaasi.

Takeita ei anneta

Tehtäväni on tukea ja auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, mutta menestys riippuu ensisijaisesti omasta työstäsi, motivaatiosta, sitoutumisesta ja seurannastasi. En voi taata sitä, että saavutat tietyn tuloksen. Hyväksyt ja ymmärrät, että tulokset eroavat jokaisella yksilöllisesti. Jokaisen yksilön tulos riippuu hänen ainutlaatuisesta taustastaan, omistautumisesta, halusta, motivaatiosta, toimista ja lukuisista muista tekijöistä. Ymmärrät, että ei ole takeita siitä konkreettisesta tuloksesta tai tuloksista, joita voit odottaa käyttäessäsi tietoja tällä sivustolla tai sen kautta.

Tulosvastuuvapauslauseke

Verkkosivustollamme mahdollisesti esitetyt tulot tai tulotiedot tai esimerkit ovat vain arvioita, mikä on mahdollista nyt tai tulevaisuudessa. Ei voi olla mitään varmuutta minkään tietyn taloudellisen tuloksen perusteella, joka perustuu verkkosivuston käyttöön. Hyväksyt, että en ole vastuussa tuloksestasi, henkilökohtaisten tai liiketoimintapäätösten menestyksestä tai epäonnistumisesta, taloudesta tai tulotason noususta tai laskusta tai mistään muusta sellaisesta tuloksesta, jonka saatat saada verkkosivustollamme esille tulleiden tietojen seurauksena. Olet yksin vastuussa tuloksestasi.

Riskit

Kuten kaikissa tilanteissa, joskus ei tunneta yksittäisiä riskejä ja olosuhteita, joita voi syntyä verkkosivuston käytön aikana, jota ei voida ennakoida, joka voi vaikuttaa tai vähentää tuloksia. Ymmärrät, että kaikkien verkkosivustollamme tai sen kautta tapahtuvien ehdotusten tai suositusten käyttäminen on toteutettava omalla vastuullasi, ilman minkäänlaista vastuuta puoleltani, tunnustaen, että on olemassa harvinainen mahdollisuus, että ne saattavat johtaa sairauteen, vammaan tai jopa kuolemaan, ja olet samaa mieltä kaikista riskeistä.

Vastuun rajoitus

Käyttäessäsi verkkosivustoa sitoudut vapauttamaan sivuston ja sen vastuuhenkilöt kaikesta vahingosta tai tappiosta, jota sinulle tai jollekin muulle saattaa aiheutua käyttämistäsi tiedoista, tuotteista tai materiaaleista, joita pyydät tai vastaanotat verkkosivustolta tai verkkosivustolla. Hyväksyt, että sivusto ei ole vastuussa mistään vahingonkorvauksista, mukaan lukien välittömät, epäsuorat, erityiset, satunnaiset, oikeudenmukaiset tai välilliset menetykset tai vahingot, jotka mahdollisesti aiheutuvat sinulle tai muulle henkilölle, yritykselle tai yhteisölle käyttäessäsi verkkosivustoa. Hyväksyt, ettei sivuolla ole vastuuta onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahingoista, menetyksistä, vahingoista, kuolemasta, menetetyistä voitoista, henkilökohtaisista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, tietojen virheellisestä soveltamisesta, fyysisestä tai henkisestä sairaudesta tai tilasta tai liikkeestä tai muusta tapaturmasta tai vahingosta, joka johtuu sivustosta tai kenestä tahansa, joka toimii sivuston kautta.