Tietoisuusmeditaatio

25,00 

Tietoisuusmeditaatio sopii sinulle, joka haluat kehittyä henkisesti, laajentaa tietoisuuttasi ja jättää taaksesi vanhan, pelkoon perustuvan alitajuisen ohjelmoinnin.

Käytän meditaatioissani tavanomaista tehokkaampaa subliminal-tekniikkaa, jonka ansiosta meditaation affirmaatiot painuvat suoraan alitajuntaasi, sillä tietoinen mieli ei pysty vastustamaan niitä.

Paketti sisältää 2 versiota samasta meditaatiosta: subliminal-version ja tavallisen version.

Osasto:

Tietoisuusmeditaatio

Me kaikki olemme osa Ykseyttä / Luojaa / Yhtä tietoisuutta (millä nimellä sitä haluaakaan kutsua). Meillä kaikilla myös on potentiaali nostaa värähtelytaajuuttamme ja siten laajentaa tietoisuuttamme tasolle, jossa pystymme luomaan tietoisemmin ja jossa voimme ilmentää omaa yksilöllistä sieluamme voimakkaammin. Runsaus tulee tämän prosessin sivutuloksena. Prosessia voidaan kutsua myös ”ylösnousemukseksi kehossa” tai siirtymiseksi egon ohjauksesta sydämen ohjaukseen.

Tietoisuusmeditaatio sopii sinulle, joka haluat laajentaa vauhdittaa henkistä kehittymistäsi ja jättää taaksesi vanhan, pelkoon, pärjäämiseen ja ponnisteluun perustuvan alitajuisen ohjelmoinnin.

Meditaatio sisältää tietoisuuden laajentamista ja henkistä kehitystä tukevia affirmaatioita. Sitä kannattaa kuunnella rennossa tilassa, kun aivojesi värähtelytaajuus laskee luonnollisesti. Parhaat hetket ovat illalla nukkumaan mennessäsi tai yöllä nukkuessasi.

Paketti sisältää 2 versiota samasta meditaatiosta: tavallisen version (n. 15 min) ja subliminal-version (n. 1h).

Tavallisessa versiossa kuulet affirmaatiolauseet puheena taustamusiikin päällä. Subliminal-versio sisältää samat affirmaatiolauseet, mutta et kuule lauseita tietoisella tasolla, sillä niiden taajuus on muokattu. Alitajuntasi ymmärtää ja vastaanottaa lauseet silti. Subliminal-meditaatiot ovatkin normaalia puhemeditaatiota tehokkaampi keino muokata alitajuista ohjelmistoasi, sillä niissä tietoinen mielesi ei voi blokata tai vastustaa affirmaatiolauseita.

Suositus: Kuuntele ensin tavallinen versio kerran– siten saat selville, mitä lauseita käytän. Jatka sen jälkeen meditaation kuuntelemista tehokkaammalla subliminal-versiolla. Kuuntele meditaatiota vähintään 30 päivän ajan, päivittäin.

Tässä näyte Tietoisuusmeditaatiosta (tavallinen versio):

Tässä näyte Tietoisuusmeditaation subliminal-versiosta (HUOM! Kuulet vain taustamusiikin, affirmaatiot on piilotettu tietoiselta mieleltäsi):

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.