,

Vapaudu Läheisriippuvuudesta – hoitopaketti (tallenteina)

199,00 

Tahtoisitko parantua läheisriippuvuudesta syvällisesti? Tahdotko vapautua omista traumoistasi ja parantaa ihmissuhteitasi?

Kätevästi ja edullisesti kotisohvalla, silloin kun sinulle sopii?

Tämä hoitopaketti on sinulle, joka tahtoisit hoitaa itseäsi, mutta:

 • Et ehdi hoitoihin
 • Et voi sitoutua ennakkoon tiettyihin aikatauluihin
 • Yksilöhoidot ovat liian kalliita
 • Tahdot tehokasta hoitoa ja samalla syvällistä itsetuntemusta
 • Tahdot edetä omaan tahtiisi – nopeasti tai hitaasti!

Henkilökohtaisina Yksilöhoitoina 4 Hoidon Hinta On Yli 700e. Tämä Verkkohoitopaketti Tarjoaa Samat Edut Poikkeuksellisen Edulliseen Hintaan 199e.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Läheisriippuvuudesta

Läheisriippuvuus on yleisin ongelmien aiheuttaja ihmissuhdehaasteissa.

Jos kärsit läheisriippuvuudesta, se ei tarkoita, että koet tarvetta olla jonkun seurassa koko ajan, vaan että sinun on vaikea ilmaista omia tarpeitasi ja tunteitasi tai toimia niiden mukaan. Mietit liikaa sitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Miellytät muita liikaa, itsesi kustannuksella.

Todennäköisesti annat paljon muille, olet empaattinen ja rakastava ihminen. Mutta et saa läheskään yhtä paljon kuin annat. Jotenkin kaikki pyörii muiden tarpeiden ympärillä. Entä sinun tarpeesi?

Läheisriippuvuudesta kärsivällä on usein heikot rajat ja hylkäämisen pelkoa. Hylkäämisen pelko voi olla joko tiedostettu tai tiedostamaton pelko – tuntuu vain ”kamalalta”. Pelottaa, että jos tuotat toiselle ihmiselle pettymyksen olemalla rehellinen, hän suuttuu ja hylkää sinut.

Voi olla olo, että menetät itseäsi koko ajan. Et saa sitä, mitä haluat. Kaipaat syvempää yhteyttä, läheisyyttä ja rakkautta. Mutta jotenkin ihmiskontaktit jäävät pinnallisiksi tai ne jopa stressaavat.

Syvimmiltäsi kaipaat aitoa yhteyttä sekä itseesi että muihin. Sitä on joskus vaikea saavuttaa, koska sinua on satutettu menneisyydessä ja vanhat haavat sattuvat vieläkin.

 

Ehkä koet seuraavaa:

 • sinun on vaikea tunnistaa omia rajojasi
 • et uskalla ilmaista rajojasi
 • vaikeus sanoa muille ”ei”
 • ongelmia ihmissuhteissasi (parisuhteissa / ystävyydessä / perhesuhteissa / …)
 • joko toistuvia konflikteja ja ahdistusta tai …
 • … ihmissuhteistasi puuttuu syvä yhteys
 • vaikeuksia solmia ihmissuhteita
 • vanhojen traumojen aiheuttamia pelkoja
 • hermostosi on usein “fight or flight” – tilassa

 

Voi olla, että olet jo yrittänyt muuttaa käytöstäsi tai ajatteluasi, jokseenkin turhaan – samat kelat pyörivät elämässäsi silti. Ehkä olet käynyt jopa terapiassa – eikä sekään ole vapauttanut sinua haitallisista ajattelu- ja käytösmalleista tai peloistasi. Läheisriippuvuudesta parantuminen vaatii usein syvempiä menetelmiä, kuin juttelua.

 

Tämä hoitopaketti sopii sinulle, jos

 • Tahdot vapautua syvällisesti läheisriippuvuudesta
 • Olet valmis luopumaan hylkäämisen pelostasi
 • Kaipaat syvempää yhteyttä itseesi ja muihin ihmisiin
 • Haluat vahvistaa sisäistä turvan tunnettasi ja luottamustasi elämään
 • Haluat vetää puoleesi ihmisiä, joita kiinnostavat aidosti sinun tarpeesi ja jotka tahtovat panostaa sinunkin hyvinvointisi eteen!
 • Olet valmis kohtaamaan kipeitä, tukahdutettuja tunteitasi.

 

Tässä hoitopaketissa saat

 • 4 kpl n. tunnin mittaista videota
 • Jokaisessa videossa teoriaa läheisriippuvuudesta sekä SoulFreedom Healing – traumahoito, jonka voit tehdä itsellesi monta kertaa

Videoiden aiheet:

 1. Läheisriippuvuus + Tutustu traumojen purkamiseen
 2. Yhteys omaan itseen + Sisäisen lapsen eheyttäminen
 3. Vahvista omia rajoja + itseluottamustasi
 4. Rakkauden vastaanottaminen + oman itsen rakastaminen

SoulFreedom Healing – traumahoito

SoulFreedom Healing – hoito on meditaation tyylinen hoito. Se purkaa syvällisesti traumoja, rajoittavia uskomuksia ja energiablokkeja kehon tasolta, solumuistista sekä alitajunnasta. Se purkaa traumaa myös edellisistä elämistäsi sekä suvultasi tulevaa taakkasiirtymää.
Hoito vaikuttaa vahvasti myös energiatasolla, mutta silti kukaan muu ei tule energiakenttääsi – oma kehosi ja alitajuntasi hoitaa parantumisen puolestasi. Sinun ei tarvitse osata mitään! Videoilla on kaikki tarvittavat ohjeet.

 

Asiakkaiden kokemuksia SoulFreedom Healing – hoidosta:                         

”Uskallan ilmaista itseäni paremmin ja sanoa myös ”ei”.”
” Itsetuntoni nousi.”
”Henkilökohtaiset rajat vahvistuivat.”
”Vaikeiden asioiden kohtaaminen ei enää pelota.”
”Ihmissuhteeni ovat syventyneet.”

SoulFreedom Healing – traumahoito vaikuttaa mm. alitajunnan tasolla ja solutasolla. Hoito vapauttaa vanhoja tunnetraumoja ja rajoittavia uskomuksia, jotta uskallat olla rohkeasti oma itsesi. Sisäinen turvan tunteesi ja luottamuksesi vahvistuvat ja sitä kautta alat löytää aidon yhteyden sekä itseesi että muihin ihmisiin.

 

Voisiko tämä olla sinunkin uusi todellisuutesi?

Mitä jos sinulla olisi empaattisia ystäviä ja/tai rakastava parisuhde elämässäsi? Ihmisiä, jotka eivät loukkaannu, vaikka et tekisi kuten he haluavat? Jos he olisivatkin iloisia siitä, että kerroit todelliset tunteesi ja tukisivat päätöksiäsi, vaikka he olisivat toivoneet jotain muuta?

Jos ei tarvitsisi pelätä toisten suuttumista ja hylätyksi tulemista ollenkaan. Olisi rento ja kiva olla muiden seurassa.­­

Minä en aiemmin tiennyt, että sellainen on edes mahdollista, mutta nyt tiedän ja kiitos siitä kuuluu sisäiselle tunnetyöskentelylle ja tunnetraumojeni vapauttamiselle. Läheisriippuvuudesta on mahdollista vapautua. Kun itse muutuin, aloin vetää puoleeni turvallisia ja rakastavia ihmisiä.

Videotallenteet ovat katsottavissasi vähintään 6 kk ajan ostospäivästä (käytännössä ne ovat käytössäsi ”ikuisesti”, paitsi jos jostain syystä joudun tulevaisuudessa ottamaan ne pois palvelusta – kuitenkin lupaan ne sinulle vähintään 6 kk ajaksi)

Sinäkin ansaitset olla onnellinen ja nauttia turvallisista ja ravitsevista ihmissuhteista. Tartu siis tarjoukseen ja aloita eheytyminen jo tänään.

 

Henkilökohtaisina yksilöhoitoina 4 hoidon hinta on yli 700e. Tämä verkkohoitopaketti tarjoaa samat edut poikkeuksellisen edulliseen hintaan 199e.

 

Läheisriippuvuudesta voit katsoa lisää tältä videolta:

Täältä löydät lisää tietoa traumoista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.