Vauraus-Unelmatyö-meditaatio

19,00 

Vauraus-Unelmatyö-meditaatio sopii sinulle, joka haluat lisätä vaurautta elämääsi ja nauttia työstäsi enemmän tai löytää unelmatyösi. Eli elää onnellisempana ja huolettomampana, kuin nyt.

Osasto:

Onko olosi kaikkea muuta, kuin menestynyt ja huoleton? Ehkä rahatilanteesi voisi olla parempi. Ehkä et nauti työstäsi. Voi olla, että et yhtään edes tiedä, mitä tahtoisit tehdä elämässäsi.

Vauraus-Unelmatyö-meditaatio sopii sinulle, joka haluat lisätä vaurautta elämääsi ja nauttia työstäsi enemmän tai löytää unelmatyösi. Eli siis elää onnellisempaa ja huolettomampaa elämää, kuin nyt.

Se, miten menestymme elämässä ja miten onnellisia olemme, johtuu suurimmaksi osaksi alitajuisista uskomuksistamme. Ne määrittelevät identiteettimme ja olemme saaneet ne suurimmaksi osaksi vanhemmiltamme ja muilta läheisiltämme jo pieninä lapsina. Olemme jo silloin ”oppineet”, millaisia olemme, mikä on meille mahdollista ja mikä ei.

Jos vanhempasi kamppailivat rahan kanssa, todennäköisesti myös sinulla on samoja ongelmia. Jos vanhempasi eivät olleet tyytyväisiä työtilanteeseensa, on mahdollista, että sinulla on samoja haasteita. Jos vanhempasi eivät kokeneet menestyvänsä elämässä, todennäköisesti sinäkään et koe olevasi menestynyt.

Mikä ikinä tilanteesi onkaan, voit parantaa sitä muuttamalla sisäistä tarinaasi siitä, kuka olet.

Tämä meditaatio sisältää vaurautta ja menestymistä tukevia affirmaatioita, joiden tarkoitus on muokata alitajuista minä-kuvaasi. Ensin tulee tunne, sen jälkeen fyysinen maailma seuraa perässä.

Meditaatiota kannattaa kuunnella erityisesti silloin kun aivojen värähtelytaajuus laskee luonnollisesti (silloin se vaikuttaa tehokkaimmin alitajuntaan), eli illalla nukkumaan mennessäsi ja/tai aamulla heti herättyäsi, ennen sängystä nousemista.

Saat parhaan tuloksen, kun kuuntelet meditaatiota vähintään 21 päivän ajan, päivittäin.

Voit kuunnella alta näytteen meditaatiosta.

Arviot

  1. Hanna Mari

    Aivan ihana meditaatio! Todella kauniisti sanoitettu aivan kuin sanat olisivat juuri minun omia ajatuksiani ja toiveitani. Suosittelen lämpimästi!

    Runsaus ja raha-teemassa voi helposti mennä överiksi, mutta tämä meditaatio oli todella onnistunut. Asiat oli helppo sisäistää, tuntea ja uskoa todeksi, minulle mahdolliseksi

    Jennin meditaatioissa turvan tunne on vahvasti läsnä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.