Vastuuvapautuslauseke

Käyttämällä, katsomalla, kuuntelemalla tätä verkkosivustoa tai jotain, joka on asetettu saataville tällä verkkosivustolla tai sen kautta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, ohjelmat, tuotteet, palvelut, videot, webinaarit, blogikirjoitukset, uutiskirjeet, sosiaalinen media ja/tai muut tiedonannot, kaikki sovellettavat säännökset, (yhteisessä nimessä ”verkkosivut”), olet hyväksynyt kaikki tämän vastuuvapauslausekkeen osat. Jos et hyväksy alla olevaa vastuuvapauslauseketta, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Sivusto on vain koulutus-, valmennus ja tiedoitustarkoituksiin

Verkkosivustossa tai sen kautta tarjottavat tiedot ovat vain koulutuksellisia ja tiedotustarkoituksia varten ja ainoastaan itsetyöskentelyn työkaluna omaan käyttöön.

sivusto ei tarjoa lääketieteellistä, mielenterveydellistä eikä uskonnollista neuvontaa

En ole, enkä pidä itseäni lääkärinä, sairaanhoitajana, lääkärin avustajana tai muuna lääketieteellisenä ammatinharjoittajana (psykiatri, psykologi, terapeutti, neuvonantaja tai sosiaalityöntekijä), rekisteröitynä ravinto- tai ravitsemusterapeuttina tai seurakunnan työntekijänä. Henkisenä- ja hyvinvoinnin valmentajana en tarjoa terveydenhoitoa, lääketieteellisiä tai ravitsemushoitopalveluja tai yritä diagnosoida, hoitaa, estää tai parantaa fyysistä, psyykkistä tai emotionaalista ongelmaa, sairautta tai tilannetta. Tiedot, jotka on annettu verkkosivustollani,  terveys, hyvinvointi, harjoittelu, ihmissuhteet, liiketoiminta, uraohjaus, raha-asiat tai jokin muu elämän näkökohta ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärisi tai mielenterveystyön tarjoamaa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Hyväksyt ja tunnustat, etten tarjoa millään tavoin lääketieteellistä neuvontaa, mielenterveysneuvontaa tai uskonnollista neuvontaa. Keskustele aina oma lääketieteellisen palveluntarjoajasi ja/tai mielenterveyspalveluntarjoajasi kanssa kysymyksistä, jotka liittyvät kysymyksiin tai huolenaiheisiin, jotka koskevat terveyttäsi tai lääkkeitä, yrttejä tai lisäravinteita, joita käytät ennen kuin toteutat mitään suosituksia tai ehdotuksia verkkosivustoltamme. Älä jätä huomiotta lääkärin neuvoja tai viivästytä lääketieteellistä neuvontaa, koska olet lukenut tämän sivuston. Älä aloita tai lopeta lääkkeiden ottamista ottamatta yhteyttä omaan lääketieteelliseen neuvojaan tai mielenterveystyöntekijään. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on lääketieteellinen tai mielenterveysongelma, ota yhteyttä omaan lääketieteelliseen palveluntarjoajaan tai mielenterveystyöntekijään välittömästi. Elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut tällä verkkosivustolla olevia tietoja.

sivusto Ei tarjoa oikeudellista tai taloudellista neuvontaa

En ole asianajaja, kirjanpitäjä tai taloudellinen neuvonantaja, enkä pidä itseäni sellaisena. Verkkosivustolla ei ole tarkoitus korvata laillisia tai taloudellisia neuvoja, joita voi antaa oma asianajaja, kirjanpitäjä ja/tai taloudellinen neuvonantaja. Vaikka sinulle on annettu tietoja, en ole vastuussa virheistä tai laiminlyönneistä, enkä ota minkäänlaista vastuuta mistään menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle voi aiheutua. Sinua neuvotaan ottamaan yhteyttä omaan kirjanpitäjään, asianajajaan tai taloudelliseen neuvonantajaan kaikissa kysymyksissä ja huolenaiheissa, jotka koskevat omia tulojasi ja veroja, jotka liittyvät erityiseen taloudelliseen ja/tai oikeudelliseen tilanteeseesi. Hyväksyt, että verkkosivustollamme olevat tiedot eivät ole lainopillisia tai taloudellisia neuvoja.

oma Henkilökohtainen vastuu

Ymmärrät, että osallistut vapaaehtoisesti verkkosivustollamme ja olet yksin ja henkilökohtaisesti vastuussa valinnoistasi, toimistasi ja tuloksistasi nyt ja tulevaisuudessa. Hyväksyt kaiken vastuun käyttämästäsi tai käyttämättömästä kaikista tämän sivuston  tai sen kautta toimitetuista tiedoista, ja sitoudut käyttämään omaa harkintaa ja asianmukaista huolellisuutta, ennen kuin otat verkkosivustollamme olevan idean, ehdotuksen tai suosituksen käyttöön elämääsi, perheeseesi tai liiketoimintaasi.

takeita Ei anneta

Minun tehtäväni on tukea ja auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, mutta menestys riippuu ensisijaisesti omasta työstäsi, motivaatiosta, sitoutumisesta ja seurannastasi. En voi ennustaa, enkä takaa sitä, että saavutat tietyn tuloksen, ja hyväksyt ja ymmärrät, että tulokset eroavat jokaisella yksilöllisesti. Jokaisen yksilön tulos riippuu hänen ainutlaatuisesta taustastaan, omistautumisesta, halusta, motivaatiosta, toimista ja lukuisista muista tekijöistä. Olet täysin samaa mieltä siitä, että ei ole takeita siitä konkreettisesta tuloksesta tai tuloksista, joita voit odottaa käyttäessäsi tietoja tällä sivustolla tai sen kautta.

Tulosvastuuvapauslauseke

Verkkosivustollamme esitetyt tulot tai tulotiedot tai esimerkit ovat vain arvioita siitä, mikä on mahdollista nyt tai tulevaisuudessa. Ei voi olla mitään varmuutta minkään tietyn taloudellisen tuloksen perusteella, joka perustuu verkkosivuston käyttöön. Hyväksyt, että en ole vastuussa tuloksestasi, henkilökohtaisten tai liiketoimintapäätösten menestyksestä tai epäonnistumisesta, taloudesta tai tulotason noususta tai laskusta tai mistään muusta sellaisesta tuloksesta, jonka saatat saada verkkosivustollamme esille tulleiden tietojen seurauksena. Olet yksin vastuussa tuloksestasi.

Riskit

Kuten kaikissa tilanteissa, joskus ei tunneta yksittäisiä riskejä ja olosuhteita, joita voi syntyä verkkosivuston käytön aikana, jota ei voida ennakoida, joka voi vaikuttaa tai vähentää tuloksia. Ymmärrät, että kaikkien verkkosivustollamme tai sen kautta tapahtuvien ehdotusten tai suositusten käyttäminen on toteutettava omalla vastuullasi, ilman minkäänlaista vastuuta puoleltani, tunnustaen, että on olemassa harvinainen mahdollisuus, että ne saattavat johtaa sairauteen, vammaan tai jopa kuolemaan, ja olet samaa mieltä kaikista riskeistä.

Vastuun rajoitus

Käyttäessäsi verkkosivustoa sitoudut vapauttamaan minut kaikesta vahingosta tai tappiosta, jota sinulle tai jollekin muulle saattaa aiheutua käyttämistäsi tiedoista, tuotteista tai materiaaleista, joita pyydät tai vastaanotat verkkosivustoltani tai verkkosivustollani. Hyväksyt, että en ole vastuussa mistään vahingonkorvauksista, mukaan lukien välittömät, epäsuorat, erityiset, satunnaiset, oikeudenmukaiset tai välilliset menetykset tai vahingot, jotka aiheutuvat sinulle tai muulle henkilölle, yritykselle tai yhteisölle käyttäessäsi verkkosivustoani. Hyväksyt, etten ota vastuuta onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahingoista, menetyksistä, vahingoista, kuolemasta, menetetyistä voitoista, henkilökohtaisista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, tietojen virheellisestä soveltamisesta, fyysisestä tai henkisestä sairaudesta tai tilasta tai liikkeestä tai muusta tapaturmasta tai vahingosta, joka johtuu minusta tai kenestä tahansa, joka toimii asiamiehenä, konsulttina, kumppanina, yhteisyrityskumppanina, työntekijänä, osakkeenomistajana, johtajana, henkilökunnalle, tiimijäsenenä tai muutoin sidoksissa yritykseeni tai minuun, joka  toimittaa sisältöä tällä sivustolla tai sen kautta.