Rakkausmeditaatio

25,00 

Tämä rakkausmeditaatio sopii erityisesti sinulle, jolla on toiveena löytää romanttista rakkautta ja elämänkumppani.
Se sopii myös parisuhteessa olevalle, jos tahdot avautua vielä enemmän rakkaudelle ja syventää sitä rakkautta, jota tunnet.

Käytän meditaatioissani tavanomaista tehokkaampaa subliminal-tekniikkaa, jonka ansiosta meditaation affirmaatiot painuvat suoraan alitajuntaasi, sillä tietoinen mieli ei pysty vastustamaan niitä.

Paketti sisältää 2 versiota samasta meditaatiosta: subliminal-version ja tavallisen version.
Kuuntele näyte alhaalta.

Osasto:

Rakkausmeditaatio

Rakkausmeditaatio auttaa sinua virittymään rakkauden taajuudelle. Universumissa on runsaasti rakkautta meille kaikille. Jos koemme siitä puutetta, silloin alitajuiset uskomuksemme ja pelkomme estävät meitä vastaanottamasta rakkautta – suljemme oven rakkaudelta.

Kun turvan tunteesi ja rakkausenergia sisälläsi voimistuu, rakastat itseäsi aidommin ja silloin vedät enemmän puoleesi kaikenlaista rakkautta – sekä romanttista että platonista.

Tämä meditaatio sopii erityisesti sinulle, jolla on toiveena löytää romanttista rakkautta ja elämänkumppani. Se sopii myös sinulle, joka olet jo parisuhteessa, jos tahdot avautua vielä enemmän rakkaudelle ja syventää sitä rakkautta, jota tunnet – meditaation affirmaatiot tukevat hyvää kommunikointia, turvaa, läheisyyttä ja yhteisymmärrystä.

Meditaatiota kannattaa kuunnella rennossa tilassa, kun aivojesi värähtelytaajuus laskee luonnollisesti. Parhaat hetket ovat illalla nukkumaan mennessäsi tai yöllä nukkuessasi.

Paketti sisältää 2 versiota samasta meditaatiosta: tavallisen version (n. 15 min) ja subliminal-version (n. 1h).

Tavallisessa versiossa kuulet affirmaatiolauseet puheena taustamusiikin päällä. Subliminal-versio sisältää samat affirmaatiolauseet, mutta et kuule lauseita tietoisella tasolla, sillä niiden taajuus on muokattu. Alitajuntasi ymmärtää ja vastaanottaa lauseet silti. Subliminal-meditaatiot ovatkin normaalia puhemeditaatiota tehokkaampi keino muokata alitajuista ohjelmistoasi, sillä niissä tietoinen mielesi ei voi blokata tai vastustaa affirmaatiolauseita.

Suositus: Kuuntele ensin tavallinen versio kerran– siten saat selville, mitä lauseita käytän. Jatka sen jälkeen meditaation kuuntelemista tehokkaammalla subliminal-versiolla. Kuuntele meditaatiota vähintään 30 päivän ajan, päivittäin.
*****

Muiden kommentteja meditaatiosta:

”Meditaatio on ihana! Musiikki on kaunista ja rentouttavaa. Jennin ääni on miellyttävä ja lempeä. Jenni pukee sanoiksi syvimpiä rakkaussuhteeseen liittyviä toiveitani.” – Hanna-Mari

”Rakkausmeditaatio on aikas toimiva!  Edistystä energioissa jo muutamassa päivässä” – Pirkko

 

Tässä näyte Rakkausmeditaatiosta (tavallinen versio):

Tässä näyte Rakkausmeditaation subliminal-versiosta (HUOM! Kuulet vain taustamusiikin, affirmaatiot on piilotettu tietoiselta mieleltäsi):

 

Arviot

  1. Hanna Mari

    Meditaatio on ihana! Musiikki on kaunista ja rentouttavaa. Jennin ääni on miellyttävä ja lempeä. Jenni pukee sanoiksi syvimpiä rakkaussuhteeseen liittyviä toiveitani.

  2. Pirkko

    Rakkausmeditaatio on aikas toimiva! Edistystä energioissa jo muutamassa päivässä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.