Rakkausmeditaatio

19,00 

Tämä rakkausmeditaatio sopii erityisesti sinulle, jolla on toiveena löytää romanttista rakkautta ja elämänkumppani.

Osasto:

Rakkausmeditaatio auttaa sinua virittymään rakkauden taajuudelle. Universumissa on runsaasti rakkautta meille kaikille. Jos koemme siitä puutetta, silloin alitajuiset uskomuksemme ja pelkomme estävät meitä vastaanottamasta rakkautta – suljemme oven rakkaudelta.

Kun turvan tunteesi ja rakkausenergia sisälläsi voimistuu, vedät enemmän puoleesi kaikenlaista rakkautta – sekä romanttista että platonista.

Tämä meditaatio sopii erityisesti sinulle, jolla on toiveena löytää romanttista rakkautta ja elämänkumppani.

Meditaatio sisältää rakkautta ja turvaa voimistavia affirmaatioita. Sitä kannattaa kuunnella erityisesti silloin kun aivojen värähtelytaajuus laskee luonnollisesti, eli illalla nukkumaan mennessäsi ja/tai aamulla heti herättyäsi, ennen sängystä nousemista. Saat parhaan tuloksen, kun kuuntelet meditaatiota vähintään 21 päivän ajan, päivittäin.

Kuuntele näyte meditaatiosta.

*****
Muiden kommentteja meditaatiosta:

”Meditaatio on ihana! Musiikki on kaunista ja rentouttavaa. Jennin ääni on miellyttävä ja lempeä. Jenni pukee sanoiksi syvimpiä rakkaussuhteeseen liittyviä toiveitani.” – Hanna-Mari

”Rakkausmeditaatio on aikas toimiva!  Edistystä energioissa jo muutamassa päivässä” – Pirkko

 

Arviot

  1. Hanna Mari

    Meditaatio on ihana! Musiikki on kaunista ja rentouttavaa. Jennin ääni on miellyttävä ja lempeä. Jenni pukee sanoiksi syvimpiä rakkaussuhteeseen liittyviä toiveitani.

  2. Pirkko

    Rakkausmeditaatio on aikas toimiva! Edistystä energioissa jo muutamassa päivässä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.